De-a lungul anilor am fost alaturi de clientii nostri prin distributia unei game largi de echipamente si utilaje precum si a serviciilor aferente (service, consultanta, manipulatori).

Categorii de lucrari care pot fi realizate cu ajutorul utilajelor:

Excavator pe senile cu pompa submersibila

Utilizare (rol): Utilizat pentru activitati de excavare.
Functiunea: Este utilizat in principal pentru realizarea lucrarilor de constructii hidrotehnice, respectiv:
– sapaturi, extragere balast, nisip, pietre sparte sau altor materiale din canale greu accesibile, lacuri, iazuri, cursuri de apa etc.;
– sapaturi necesare pentru executarea lucrărilor de apărare şi consolidare a taluzurilor digurilor şi canalelor;
– dragarea canalelor si a bazinelor, a canalelor de transport al apei şi a paramentelor exterioare a digurilor de apărare contra inundaţiilor;
– efectueaza operatia de incarcare a materialului excavat sau extras in mijloce de transport sau in spatiile destinate pentru depozitarea materialului rezultat ca urmare a realizarii lucrarilor de constructii hidrotehnice, in vederea pregatirii pentru reciclare;

Pompa submersibila pentru dragare functioneaza doar in momentul in care este atasata de bratul excavatorului, aceasta functionand doar in momentul in care este conectata la sistemul hudraulic a excavatorului.

Pompa submersibila (manipulata cu ajutorul bratului excavatorului) este folosita pentru a evacua apa din bazinul unde se realizeaza lucrari, astfel incat albia sa fie accesibila.
 

Compactor de sol

Utilizare (rol): Utilizat pentru activitati de compactare sol.
Functiunea:Este utilizat pentru compactarea diferitelor tipuri de soluri si agregate in aplicatii precum cele de constructie a structurilor de retinere a apei (precum siguri, baraje, maluri etc).
 

Macara mobila

Utilizare (rol): Aparat de ridicat si manipulat.
Functiunea: Este utilizata pentru a ridica si transporta greutăți mari pe distante scurte, inclusiv pentru manipularea excavatorului care va fi achizitionat prin proiect, precum si pentru atasarea pompei submersibile la bratul excavatorului.
Va fi de asemenea folosita pentru incarcarea si descarcarea utilajelor, a containerului si/ sau mutarea sau manipularea constructiilor provizorii care se afla pe perimetrul unde sunt realizate lucrarile.